Навчальний процес

Здобувачі ОС «Магістр», які навчаються за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» вивчають дисципліну «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху євроінтеграції»..

Викладання дисципліни проводиться в рамках проєкту Модуля Жана Моне № 620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE за підтримки програми Єврокомісії Еразмус+.

 

Викладачі

Олена Білик, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Анна Грищенко, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

 

У 2020/2021 н.р. заняття (лекції та лабораторні роботи) проводилися в онлайн форматі програм ZOOM. Навчальні матеріали та засоби контролю знань розміщені на сайті дистанційного навчання Національного університету харчових технологій.