Лабораторні роботи

Event image

Лабораторні роботи

Перший семестр 2020/2021 навчального року вже майже завершився. Добігають до кінця заняття з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції».  Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт, що передбачає покращення самостійної роботи. Здобувачам було запропоновано готувати презентації, робити доповіді. На заняттях розглядали властивості та умови використання різних харчових добавок, допустимі рівні їх дозування. Для закріплення матеріалу здобувачі мали оформлювати вдома протоколи та надсилати їх на сайт дистанційного навчання.

Під час лекційних занять більше уваги було зосереджено на законодавстві що регламентує використання харчових добавок у харчовій промисловості, надання дозволу на їх використання, допустимі норми вживання. Здобувачі дізналися про особливості регулювання використання харчових добавок в Європейському Союзі та проблеми гармонізації Європейських  регламентів в Україні. Викладання дисципліни відбувалось в рамках  проєкту Модуля Жана Моне № 620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE  за  підтримки програми Єврокомісії Еразмус+.

Не зважаючи на те, що заняття проводилися онлайн, весь матеріал було розглянуто під час занять в повній мірі. Бажаємо здобувачам успішно здати екзамен!

Коментарі (0)

Залишити коментар