Володимир Ковбаса

Teachers
Володимир Ковбаса
Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національного університету харчових технологій

доктор технічних наук, професор

Професор Володимир Ковбаса буде координувати наукові дослідження в рамках проєкту та сприяти розширенню міжнародної співпраці

Професор Ковбаса Володимир Миколайович

 

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національного університету харчових технологій (НУХТ), Київ, Україна, доктор технічних наук. Має великий досвід науково-дослідної, організаційної роботи та роботи викладачем в галузі харчових технологій, зокрема технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, технології органічних харчових продуктів. Має великий досвід щодо дослідження нової сировини, харчових добавок для регулювання якості напівфабрикатів та  готової продукції, подовження термінів їх зберігання.

Професор Володимир Ковбаса  викладає «Технології харчових концентратів» та «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», «Інноваційні технології органічних продуктів», «Загальні технології харчових виробництв», «Екструзійні технології».

Професор Володимир Ковбаса  має досвід міжнародної співпраці. У 2019 році проходив стажування в Словацькому сільськогосподарському університеті в Нітрі (Факультет біотехнології та харчових наук).  Співпрацює з колегами з університетів Словакії, Болгарії  та Польщі. З 2000 по 2004 рік плідно співпрацював з колегами Науково-дослідного інституту зернопереробки (GmbH), м. Берлін.

Як координатор проєкту модуля Жана Моне, професор Володимир  Ковбаса буде забезпечувати  успішне виконання проєкту учасниками команди проєкту, братиме участь у розробці, імплементації лекційного курсу і літньої школи. Також професор Володимир Ковбаса буде координувати наукові дослідження в рамках проєкту та сприяти розширенню міжнародної співпраці.