Події

ІІ  Міжнародна осіння школа Жана Моне та ІІ Міжнародна науково-практична конференція (читати далі)

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Міжнародній осінній школі Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів» та IІ Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання  використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», які відбудуться 24-25 жовтня 2023 р. в Національному університеті харчових технологій!

25.09.2023р.

Відбулася перша в цьому навчальному році лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

11.11.2022

У рамках реалізації проєкту програми Еразмус+ Модуль Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) освітнього процесу за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» в нашому університеті 29-30 листопада вперше відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок. 

03.12.2021р.

Запрошуємо вас взяти участь в Міжнародній осінній школі "Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів"  та в Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні", які відбудуться  29-30 листопада 2021 року в Національному університеті харчових технологій. 

30.10.2021р.

Лабораторні роботи (читати далі)

Запрошуємо вас взяти участь в Міжнародній осінній школі "Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів"  та в Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні", які відбудуться  29-30 листопада 2021 року в Національному університеті харчових технологій. 

30.10.2020р.

Лекція відбулась у рамках проєкту Модуль Жана Моне «Regulation of the use of food additives in different food technologies and harmonization of European regulations in Ukraine on the path of European integration» програми Erasmus+. 

09.12.2020р.

День переможців (читати далі)

Доцентки кафедри технології хлібопекарських   і кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко взяли участь в он-лайн заході «День переможців програми ЄС ЕРАЗМУС+ НАПРЯМ ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт».

Захід було організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. 

03.12.2020р.

Перша лекція про регулювання харчових добавок (читати далі)

Здобувачі ОС «Магістр», які навчаються за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» продовжують вивчати дисципліну «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху євроінтеграції». Викладання дисципліни проводиться в рамках проєкту Модуля Жана Моне № 620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE за підтримки програми Єврокомісії Еразмус+ . 

24.11.2020р.

Перша лабораторна робота з вивчення дисципліни (читати далі)

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», що передбачає покращення самостійної роботи здобувачів.  

23.11.2020р.

Проєкти переможців (читати далі)

Наш університет – активний учасник різноманітних міжнародних проєктів. Цього року колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+. 

19.08.2020р.